Pakken zijn binnen!

Blijf op de hoogte en volg Jeffrey

23 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Sitka

Jawel hoor!! Ik ben vandaag maar even naar de tailor geweest om te vragen of ie een beetje op kon schieten. Maar hij had het net klaar. Er ontbreken alleen nog wat kleine dingen zoals een kettinkje voor me gala pak, en me strepen die ik op me overhemden en op me kaki outfit kan bevestigen. Dus ik heb alvast wat foto’s gemaakt, want sommige zitten er met smart op te wachten! Ik heb in totaal 5 outfits erbij gekregen. Dat maakt in totaal 6 outfits:
- 4 overalls
- 2 kaki outfits
- 1 gala pak
- 1 pak van de engine room
- 1 pak voor de brug
Het enige verschil tussen het pak voor de brug en het pak van de engine room is dat de pak voor de brug een streep met een kring op de mouw heeft, en het jasje van de engine room heeft een rechte streep. Het zijn wel halve strepen (we noemen ze spaghetti strepen) maarja beter iets als niks hahah. Ik zal de foto’s erbij voegen voor jullie allemaal, en ik zal ook proberen wat foto’s van het helikopter avontuur toe te voegen.

Jeffrey

• 23 Augustus 2012 - 07:16

Erjan:

Hey Jef,

LEUK!!!
    En nu wel dragen he.
    Kom maar op met die fotos!
    Dan kunnen wij hiermee pronken en laten zien hoe trots wij op jou zijn.

Groetjes en kus van een trotse vader.

• 23 Augustus 2012 - 07:32

Erjan:

Sorry!
    Eerst gereageerd en daarna pas bij de fotos gekeken.
    De pakken staan je goed!
    XXXXX

• 23 Augustus 2012 - 07:52

Tante Wil:

Wauw Jef, je bent wel een bink hoor. Kirstie zal wel beretrots zijn op je.
    Jef ik wil niet de schooljuf uithangen hoor, maar denk eens over de zin van "me pakken" deze zijn van jouw dus moet je "mijn pakken" schrijven. Dat is beter voor je schoolwerk ook. Niet boos zijn hoor, ik bedoel het goed!! Veel sterkte met alles en geniet ervan.
    groetjes van oom Wim en tante Wil

• 23 Augustus 2012 - 07:55

Kirstie:

Aaaaa schatje wat staan de pakken je goed hihi!! En als je tijd hebt misschien kun je de foto's heel misschien op facebook zetten want ik kan ze via hier niet opslaan:( of ik snap er gewoon geen ene reet van:P, maar moet ze via paint helemaal bewerken enzo..! En tante wil! Jeff heeft dislectie, maar ik verbeterde hem ook altijd hahaha, het zit denk ik in de familie:p. Schat dikke zoen en zet hem op lieverd! Hartstikke leuk dat je zoveel post hoor:D! xxxx

• 23 Augustus 2012 - 10:02

Kylie:

Haha, cooooool die pakken! Die knoopjes ook! Heb je het nog een beetje naar je zin daar? :)

• 23 Augustus 2012 - 10:15

Astrid:

Hoi lieverd wat staat het je goed ben blij dat ze er eindelijk zijn. Wat ben je toch een mooie jongen. You make me proud. mama xxx

• 23 Augustus 2012 - 14:10

Denise:

Hahaha, dat galapak maakt het wel helemaal compleet! Haha, echt super gaaf, je kan zo in een film:P. I'm Bond.......Jeff Bond!

Dikke kus!!!!

• 23 Augustus 2012 - 14:34

Carla:

Lieve Jeffrey, wat een leuke foto,s. En je vehalen schrijf je met veel flair, enig. Ik lees ze allemaal maar reageer niet op alles, laat dit vaak aan de meiden over. Jos is momenteel op weg naar Frankrijk voor Tour for live. Daar ook de groeten natuurlijk van, nou dikke kus en behouden vaart.

• 23 Augustus 2012 - 17:08

Remco:

heee jeff

die pakken staan je goed. leuke dat je het naar je zin hebt daar je wverhalen zijn ook leuk om te lezen kijk elkedag wel ff om te kijken of je wat nieuws hebt beleeft
    veel plezier met de nieuwe aan winsten (je kleding)

Gr remco

• 23 Augustus 2012 - 18:17

Menno:

Hey Jeffie,
    Mooie spiegelfoto"s hoor :P, die pakkies staan je goed. Nog een paar dagen en ik heb ook een sexy pakje dan zijn we samen cool. Nog veel plezier vandaag en ik kijk uit naar je voglende verslag.

Dikke knuff, je boertje

• 23 Augustus 2012 - 18:45

Linda:

Hey Jeff,
    Jemig wat staan die pakken je goed joh!!! Echt heel mooi. Ik kan me goed voorstellen dat je ouders mega mega trots op je zijn enne...mijn kleine meid ook hoor! Echt heel leuk om je in die pakken te zien!
    Groetjes, van ons.... xxxx Kyl, Kirst en Linda

• 23 Augustus 2012 - 21:17

Thomas:

swagger boy

• 26 Augustus 2012 - 01:28

Peter Jenner:

Hoi jef,
    Leuk te horen dat alles goed met je gaat en met je outfit. Zag vandaag je collega's de haven st. Maarten uitvaren. Man wat krijg jy een mooi beroep. Heel veel succes!!!!
    Groet peet

• 26 Augustus 2012 - 12:48

Erna Mak:

hey jef eindelijk heb ik je gevonden.wat een leuke verslagen maak je ik heb ze net allemaal gelezen . dus je bent gewaarschuwd ik hou alles in de gaten haha. heel veel plezier en goed genieten he. groetjes vanuit Jisp